joi, 5 august 2010

Bani pe net cu Neobux - Cum sa faci bani



Nu de putine ori ne-am pus intrebarea cum sa mai facem un ban in plus. Si cum cea mai comoda si la indemana varianta este internetul, am cautat, si dupa cateva luni bune de testari si munca in zadar pe foarte multe site-uri, am ajuns la concluzia urmatoare:
Cel mai serios site in domeniu este NEOBUX. Prin urmare, pe Neobux esti platit ca sa dai click pe reclame. Fiecare reclama dureazamai putin de 1 minut, asadar trebuie sa dai intre 4 si 6 click-uri zilnic in cazul membrilor Standard (membru standard este statutul initial al unei persoane care s-a inscris initial in cadrul acestui site, acest statut este GRATUIT)si 10-12 click-uri in cazul membrilor Golden (Golden insemnand un membru standard care vrea sa mearga mai departe, sa investeasca si evident sa castige mult mai mult, acest lucru facandu-se prin plata unei sume de bani). Pentru fiecare click esti platit cu 1 cent dolar, pata facandu-se prin PayPal sau AlerPay, INSTANTANEU (spre deosebire de alte site-uri unde trebuia sa astepti saptamani daca nu luni bune, daca nu...o vesnicie).
Stiu, stiu cum suna doar 1 cent, suna infim si muti o lasa balta inca din prima zi, dar, se poate castiga si mai mult cu ajutorul REFERRALILOR, adica a persoanelor pe care fie le recomanzi tu sa se inscrie, fie a referralilor pe care ii inchiriezi. Trebuie specificat faptul ca, refferalii inchiriati ii poti avea imediat cum te-ai inscris in timp ce pentru directi trebuie sa astepti 30 de zile si dai 100 de click-uri pana sa ii ai in echipa ta (trebuie avuta foarte mare atentie cu acest mic detaliu deoarece au fost nenumarate cazuri in care persoanele proaspat inscrise de cateva zile s-au apucat sa recomanade prietenilor acest site si nu au facut altceva decat sa ii piarda, asadar atentie).
Dupa ce iti faci referrali, incepi sa castigi cota parte din ceea ce fac ei, castigul devenind unul mai substantial. In momentul in care aveti un numar destul de mare de referrali si vreti sa castigati si mai mult, atunci este momentul prielnic sa treceti de la statutul de membru standard la membru golden, cum am mai spus si mai sus, contra unei sume de bani si daca se indeplinesc urmatoarele conditii: sa inchiriezi referalli de 2 ori, sa ai 15 zile vechime si sa ai 50 de click-uri.

null

In concluzie: Inscrie-te chiar acum pe NEOBUX si incepe sa faci bani, apoi da click zilnic si nu renuntati doar pentru ca este un castig mic, este putin DAR SIGUR! Dati click macar in primele 30 de zile pana puteti sa va faceti referrali, apoi folosind link-ul de promovare, puteti recomanda NEOBUX prietenilor si veti incepe sa castigati mai repede si mai mult. Pentru mult mai multe detalii si povesti de succes, accesati forumul care este disponibil si in limba romana folosit de membrii romani; acolo o sa gasesti o multime de sfaturi si detalii.
Nu-mi ramane decat sa iti urez spor la click-ait si la facut bani!!!

Mai jos puteti vedea cateva dovezi de plata instant pe care le-am primit:

Un comentariu:

  1. Buna , vad ca ai inceput o afacere on-line , tot respectu , intra pe http://www.ujob.ucoz.com si vei gasi tot ce ai nevoie ptr a o dezvolta . O zi frumoasa .

    RăspundețiȘtergere